Praktijk starten of overnemen

Een eigen praktijk is voor veel tandartsen het einddoel. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld alleen of in een maatschap. Wij begeleiden u bij de aankoop of de start van uw eigen praktijk. Zo onderhandelen wij over de overnamesom en stellen wij de contracten op. Tevens zorgen wij voor de benodigde financiële onderbouwing voor bijvoorbeeld de praktijkfinanciering.

Als u eenmaal een eigen praktijk heeft dan u bent u niet alleen maar tandarts maar ook werkgever en, steeds vaker, ook zorgmanager met weer extra verantwoordelijkheden: arbeidscontracten, het regelen van verzekeringen en het bijhouden van de loonadministratie.

Hierin is Axxellence een betrouwbare partner. Wij nemen uw zorgen uit handen en helpen u graag met een complete werkgeversondersteuning. Zo kunt u zich bezighouden met uw vak.

Gedurende uw loopbaan als tandarts blijven wij u steeds bijstaan als het gaat om financiële planning, verzekeringen, accountancy maar bijvoorbeeld ook als het gaat om mogelijke samenwerkingsvormen of investeringen (bijvoorbeeld in een GezondheidsCentrum).