Paul van Es

Paul van EsPaul van Es (1966) is vennoot van ons kantoor sinds januari 2005. Hij adviseert medici en paramedici en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak. "ik adviseer graag in alle levensloopfasen. Of het nu gaat om het starten om een eigen praktijk, een onverwachte wending die aanpassing vereist of het opstellen van pensioenscenario's. Ik help mijn relaties bij het weloverwogen nemen van belangrijke beslissingen en zorg er ook voor dat de praktisch kant goed geregeld wordt.

Paul heeft in zijn portefeuille meer dan honderd medici, zoals tandartsen, medische specialisten, (apotheekhoudende) huisartsen, dierenartsen, maar ook paramedici, zoals fysiotherapeuten en diëtisten. De diversiteit bevalt hem goed en hij houdt zijn vakkennis per beroepsgroep met plezier up-to-date. Zoals alle vennoten/adviseurs binnen Axxellence adviseert Paul bij praktijkoverdrachten, toetredingen, financieringen, financiële planning, vermogensvorming, verzekeringen en accountancy.

Paul van Es is in 1988 begonnen bij ASR Verzekeringen (toen nog AMEV) en behartigde vooral schadeverzekeringen. Na de afronding van de Hogeschool voor Economie en Management in Utrecht stapte hij over naar de kredietverstrekkingen in de medische sector en werd hij senior accountmanager. In 2002 ging hij werken als intermediair. Vlak voor zijn veertigste werd Paul vennoot bij Axxellence.