De meeste huisartsen starten na de opleiding als waarnemer, veelal als zelfstandig ondernemer. Dit ondernemerschap brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals de vrijheid en een aantal fiscale voordelen. Maar u moet ook aan een aantal verplichtingen voldoen. Bovendien heeft u een variabel en onzeker inkomen, hetgeen weer lastig kan zijn als u bijvoorbeeld een huis wilt kopen.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met alle vragen die op u afkomen. Zo verzorgen wij voor u de Verklaring Arbeids Relatie, de aanmelding bij de Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen en maken wij een begroting zodat u weet hoeveel u moet reserveren voor de betaling van belasting. Deze begroting geeft bovendien een goed beeld van welke verzekeringen u nodig heeft bij arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Tot slot profiteert u als waarnemer van onze speciale verzekeringsarrangementen voor waarnemers. Zo bent u tegen zeer scherpe premies verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand tijdens uw waarnemingen en diensten.