Waarnemen

Er zijn ook fysiotherapeuten die er voor kiezen om na de opleiding te starten als waarnemend fysiotherapeut, veelal als zelfstandig ondernemer. Dit ondernemerschap brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee, zoals flexibiliteit en een aantal interessante fiscale voordelen. U moet echter ook aan een aantal verplichtingen voldoen. Bovendien heeft u een variabel en daarmee onzeker inkomen, wat weer lastig kan zijn als u bijvoorbeeld een huis wilt kopen.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met alle vragen die op u afkomen. Zo verzorgen wij voor u de Verklaring Arbeids Relatie, de aanmelding bij de Stichting Pensioenfonds voor Fysiotherapeuten en maken wij een begroting zodat u weet hoeveel u moet reserveren voor de betaling van belasting. Deze begroting geeft bovendien een goed beeld van welke verzekeringen u nodig heeft bij arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Tot slot profiteert u als waarnemer van onze speciale verzekeringsarrangementen voor waarnemers. Zo bent u tegen zeer scherpe premies verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand tijdens uw waarnemingen.