AccountancyAxxellence heeft in 2011 besloten ook accountancy aan te bieden aan haar relaties.

Al vele jaren werken wij samen met diverse accountantskantoren. Echter steeds vaker kregen wij vragen van relaties of wij ook zelf accountancy aanbieden, veelal vanuit de behoefte aan één contactpersoon voor alle financiële aangelegenheden.

Zo is in de loop van 2011 Axxellence Accountancy ontstaan, een samenwerkingsverband van Axxellence met Crop Accountants & Belastingadviseurs. Vanuit onze praktijkervaring verzamelen wij de administratie en verwerken deze tot een overzichtelijke jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting. Hiermee zijn wij tevens in staat om uw verzekeringen en planning actueel aan te laten sluiten op uw financiële situatie. En dat is uiterst efficiënt.

AccountancyOmdat wij alleen met artsen werken zullen wij in de nabije toekomst vanuit ons eigen bestand kunnen benchmarken. Zo kunt u zien hoe u het doet ten opzichte van collega's hetgeen weer tot nieuwe inzichten kan leiden.

Axxellence Accountancy werkt met vaste prijzen. Na een inventarisatie geven wij een offerte af voor het complete jaarwerk. U betaalt in maandelijkse termijnen. Er zijn geen verrekeningen of extra doorbelastingen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Vanaf 1 januari 2019 worden de Accountancy-werkzaamheden van Axxellence onder de naam van Crop uitgevoerd. De contactpersonen blijven ongewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met 1 van onze adviseurs. U kunt ze bereiken op 035-6036400 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor nadere informatie kunt u ook hier onze flyer downloaden.